1399/07/05

دستورالعمل و راهنمای برگزاری کلاس های غیرهمزمان (آفلاین)

• پیشنهاد می گردد به منظور این که دانشجویان به طور مستمر همزمان با تدریس استاد پیش بروند زمان دسترسی دانشجویان به فایل ها در سامانه نوید حداکثر 3 هفته باشد.
  • هر استاد موظف است محتوای مورد نیاز جهت ارائه کلاس درس و بارگذاری در سامانه نوید را خودش تهیه نماید و از محتوای ارائه شده توسط دیگر دانشگاه ها و اساتید تنها بعنوان محتوای کمکی استفاده نماید.
  • پیشنهاد می گردد برای برقراری عدالت آموزشی و همچنین تشویق دانشجویان به فعالیت در طول ترم و حضور فعال در کلاس های مجازی، حدود نیمی از نمره پایان ترم دانشجو از تکالیف و آزمون های میان ترم در سامانه نوید و سؤالات شفاهی آنلاین باشد.
  • برای این که دانشجویان راحت بتوانند فایل های مورد نظر خود را جهت مطالعه بعدی و .... پیدا کنند، اسم هر فایل که بارگذاری می شود به صورت شماره جلسه و عنوان درس مثلا «جلسه سوم پروتئین ها» ذخیره گردد.
  • مقرر گردید کلاس های آفلاین تا پایان روز بعد اعلام شده در برنامه کلاسی برگزار گردد.
  • پیشنهاد می گردد مدت زمان مناسب ارائه کلاس های آفلاین هر جلسه تئوری حدود 30 دقیقه و هرجلسه عملی حداقل 20 دقیقه و هر جلسه آنلاین تئوری حداقل 1 ساعت باشد.
  • مقرر گردید قسمتی از کارآموزی ها می تواند بصورت مجازی برگزار گردد که در مورد درصد کلاس های کارآموزی مجازی از کل کارآموزی، گروه آموزشی مربوطه تصمیم گیری می کند و هر شیفت کارآموزی باید بین 1 تا 1/5 ساعت بصورت مجازی برگزار گردد.
  • مقرر گردید طرح درس ها با توجه به این که درس به صورت مجازی ارائه شده است، اصلاح گردد و در سامانه نوید قرار گیرد.
  • دروس در قالب فرمت تهیه شده بوسیله واحد آموزش مجازی یا مشابه آن، توسط اساتید تهیه و بارگذاری گردد که مالکیت آن به دانشگاه علوم پزشکی گناباد مشخص گردد.
  • مقرر گردید فیلم های تهیه شده از کلاس های عملی و کارآموزی مجازی کم حجم گردد و در سامانه نوید بارگذاری گردد.

فیلم های آموزشی:

دریافت قالب پاورپوینت برای ارائه دروس