1399/07/05

دستورالعمل و راهنمای برگزاری کلاس های همزمان (آنلاین)

• مقرر گردید کلاس های آنلاین در همان ساعت اعلام شده در برنامه کلاسی براساس برنامه اعلامی از سوی امور کلاس ها و امتحانات برگزار گردد و درخصوص دروس کارشناسی ارشد که تعداد دانشجویان خیلی کم است، کلاس های آنلاین می تواند در همان روز در هر ساعتی که توافق شد برگزار شود.
  • مقرر گردید حداقل 20 درصد کلاس ها بصورت آنلاین توسط استاد مربوطه برگزار گردد
  • در خصوص این که کدام جلسات آنلاین برگزار خواهد شد یک هفته قبل از برگزاری کلاس ها، اطلاع رسانی لازم را به دانشجویان، واحد IT و امور کلاس ها انجام دهد تا با توجه به محدودیت های احتمالی برنامه ریزی لازم درصورت نیاز انجام گیرد.
  • پیشنهاد می گردد مدت زمان مناسب ارائه هر جلسه آنلاین تئوری حداقل 1 ساعت باشد.
  • طبق نامه معاون محترم آموزشی وزارت متبوع مبنی بر رعایت عدالت آموزشی، مقرر گردید کلاس های آنلاین حتما ضبط گردد و در سامانه نوید بارگذاری شود در غیر این صورت، برای استاد مربوطه غیبت درنظر گرفته خواهد شد.

فیلم های آموزشی:

نحوه اعلام زمان برگزاری کلاس آنلاین به دانشجویان