افتتاح محل استقرار تیم سلامت روستای ابوالخازن

همزمان با نهمین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، محل استقرار تیم سلامت روستای ابوالخازن شهرستان بجستان، افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش وب‌دا، ، در این مراسم که رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان بجستان حضور داشتند، محل استقرار تیم سلامت روستای ابوالخازن با 70 مترمربع زیربنا افتتاح شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تبریک دهه فجر، گفت: برای احداث این ساختمان که به همت خیر نیک اندیش مهندس سید محمود علمی به یادبود پدر گرامی‌شان مرحوم سید جواد علمی احداث شده، بالغ بر دو میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه شده است.
دکتر جواد باذلی با قدردانی از خیران حوزه سلامت، اظهار امیدواری کرد که با فراهم شدن این مکان مناسب برای ویزیت بیماران و مراقبت‌های سلامت توسط پزشک و تیم سلامت، کیفیت ارائه خدمات به مردم ارتقاء یابد.
روستای ابوالخازن از توابع دهستان جزین بخش مرکزی شهرستان بجستان، در50 کیلومتری جنوب غربی بجستان واقع شده است.

تاریخ:
1399/11/21