برگزاری جلسه آموزشی مدیریت انعکاس اخبار خودکشی دررسانه، ویژه اصحاب رسانه درمحل شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بجستان

قسمتی کوتاهی از صحبت های خانم علیمرادی،مسئول واحد سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان در جلسه آموزشی مدیریت انعکاس اخبار خودکشی که دیروز در محل ساختمان شبکه بهداشت و درمان برگزار شد

امروز رسانه با تامین طیف وسیعی از اطلاعات نقش مهمی در اجتماعات بشری ایفا میکنند.

رسانه ها میتوانند تاثیر جدی بر نگرش،اعتقاد و رفتار مردم بگذارند و به دلیل فراگیر بودن و اعتماد جامعه ،میتوانند اثرات متعدد و گاه متناقض بر سلامت روانی و اجتماعی داشته باشند.

بنابراین لازم است در تهیه و انتشار اخبار مرتبط با سلامت جسمی،روانی و اجتماعی جامعه توصیه ها و شواهد علمی درخصوص چگونگی درج اخبار رعایت شود.

شواهد گذشته موارد متعددی از افزایش میزان موارد اقدام به خودکشی در پی نشر نامناسب خبر در رسانه ها را نشان میدهد.

پرهیز از انتشار خبر خودکشی میتواند در پیشگیری از خودکشی های تقلیدی موثر باشد.و انتشار مکرر و مداوم اخبار خودکشی اشتغال ذهنی جوانان و نوجوانان را افزایش میدهد
از همه کسانی که دچار مشکلات روانپزشکی هستند و یا نیازمند راهنمایی و مشاوره میباشند درخواست داریم با شماره تلفن 56527373 داخلی 200 و 213 تماس بگیرند.

در پایان جلسه بایدها و نبایدهای چگونگی درج اخبار در رسانه و روش اطلاع رسانی مسئولانه مورد بررسی قرار گرفت.

تاریخ:
1399/06/25